• Hotel Brouwery Domburg
  • Hotel Brouwery Domburg
  • Hotel Brouwery Domburg
  • Hotel Brouwery Domburg
  • Hotel Brouwery Domburg

Naast Hotel In den Brouwery verhuurd onze onderneming ook nog vakantiewoningen en strandcabines, dit betekend dus dat wij een gevarieerde baan kunnen bieden. Functies binnen ons bedrijf overlappen veel, dat wil zeggen dat je het ene moment helpt in de bediening en het andere moment receptiewerk doet. Ook heb je te maken met de woning- en strandcabineverhuur.

Actuele vacatures bij Vreeke Hotels & Logementen (per 28-01-2016)

Algemeen medewerker ontbijtdienst en receptie Hotel In den Brouwery / Hotel Bosch & Zee

Als algemeen medewerker binnen onze kleine hotelgroep ben je van alle markten thuis. Je werkt verspreid in dagdelen, waarbij je de hotelgasten in de ochtend van een uitgebreid ontbijt voorziet en gedurende de ochtend de hotel- en vakantiewoning gasten uitcheckt en service verleent aan de balie.

Je bent aanspreekpunt in een team van 2 tot 4 personen (afwisselend met de bezetting) welke het ontbijt verzorgen, werkzaamheden tijdens het ontbijt bestaan uit het klaar maken van het buffet, aanvullen van het buffet, tafels afhalen en opdekken en na afloop keuken, ontbijtruimte opruimen en schoonmaken en alle andere aanverwante zaken.

Gedurende de ochtend verricht je lichte receptietaken zoals het uitchecken van gasten en het afrekenen van het verblijf. Ook neem je de telefoon aan om alvast reserveringen aan te nemen voor de receptiemedewerker welke je later af lost. Je ondersteund het schoonmaakpersoneel bij hun werkzaamheden.

In de middag- en/of avonddienst ben je verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van gasten van onze hotels en vakantiewoningen, dienstverlening aan de gasten en het telefonisch aannemen en verwerken van reserveringen.

Je wordt ondersteund door de diensthebbende manager, naast de gangbare receptie taken bereid je ook alvast het ontbijt voor de volgende ochtend voor en verwerk je wasgoed van de kamers.

Je bent het aanspreekpunt voor de hotelgasten van Hotel In den Brouwery of Hotel Bosch & Zee en een ruim aantal vakantiewoningen. In overleg wordt er van tijd tot tijd ook storingsdienst na sluitingstijd gedraaid (op oproep). Verder krijg je ook te maken met de strandcabine verhuur welke vanuit deze locaties plaats vindt, en veelzijdige baan met veel persoonlijk contact dus!

Kortom een afwisselende baan, met vaste tijdsbestekken en de verantwoordelijkheid om te zorgen dat het de gasten tijdens hun verblijf aan niets ontbreekt!

Wij verwachten

-Gastvrij, enthousiaste en verzorgde uitstraling

-Minimaal MBO denkniveau

-Basiskennis computersystemen

-Flexibel in werktijden en werkzaamheden.

-Gedurende weekend beschikbaar

-Stressbestendig en weten van aanpakken

-Talenkennis, waarbij basis Duits of de wil om dit snel aan te leren aanwezig is.      Nederlands en Engels een must.

-Omgeving Walcheren is een pré

Arbeidsvoorwaarden

-Salaris Horeca CAO +

-Geen  reiskostenvergoeding

-Arbeidsrelatie via Payroll bedrijf

-Dienstverband van 1 maart tot 31 oktober, eventueel mogelijkheden tot omzetting in      jaarcontract

-Tijdens hoogseizoen wordt er gewerkt met vast, onderling vastgesteld      twee-wekelijks rooster

-32 tot 38 uur per week in overleg (11 dagen in 14 dagelijks rooster).

 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Schrijf dan een goed gemotiveerde sollicitatie brief inclusief CV met referenties aan Robbert Vreeke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Zoek & Boek

€ 5,- korting per dag bij online boeken!

 
Gedeeltelijk bewolkt

15°C

Domburg

Vochtigheid: 84%
Wind: N 22.53 km/h
Dinsdag
Gedeeltelijk bewolkt
12°C / 16°C
Woensdag
Grotendeels zonnig
13°C / 19°C
Donderdag
Zonnig
16°C / 22°C

Wifi